I, Zombie av Real Time Gaming

Hver måned kommer det ut nye spilleautomater, men akkurat hvor mange er ikke godt å si. Det er i alle fall ikke noe tvil om at det er flere med tanke på at det finnes mange programvareleverandører som ønsker å levere minst tolv spill hvert eneste år. Noen lager enda flere spilleautomater enn dette, mens vi har andre som tenker på kvalitet over kvantitet, som vil si at de fokuserer mer på at spilleautomaten skal bli helt topp, isteden for passe bra og at de lager mange.

Du har helt sikkert opplevd at det har kommet ut en ny spilleautomat:Article 5 fra en leverandør du liker godt og derfor valgte du å gi den en sjanse. Kanskje var dette fra Quickspin, NetEnt, Microgaming, Just for the Win eller Yggdrasil Gaming? Uansett, så er det ikke rart man vil spinne hjulene på en spilleautomat med en gang den kommer ut når den er fra en av disse leverandørene. En annen leverandør spillere blir glad for at gir ut nye spill, heter Real Time Gaming. RTG har gitt ut et helt nytt spill som heter I, Zombie og det er denne nye spilleautomaten vi skal snakke om nå!

I, Zombie

I, Zombie er den nyeste spilleautomaten fra Real Time Gaming, og den kom ut 31. oktober 2018, som vil si at mest sannsynligvis er det ikke er alt for mange som har fått det med seg enda. Derfor ønsker vi å skrive litt om hva du kan forvente hvis du velger å prøve denne spilleautomaten, uansett om det skulle være for lekepenger eller om du tar sjansen med ekte cash!

I, Zombie har fem hjul, tre rader og tjuefem gevinstlinjer. Hvis du tenker deg hvor mange spilleautomater som finnes – for eksempel har Microgaming over 500 – og hvor mange leverandører det er i casino:Page 2 industrien akkurat nå, så er det ganske imponerende at I, Zombie er en av de 1000 mest populære i hele verden. Noe vi faktisk blir ganske imponert av i og med at den er så ny.

Man kan bla igjennom tusenvis av spilleautomater og fortsatt ikke få sett igjennom alle, så kan det være vanskelig å finne ut hvem man skal prøve. Derfor anbefaler vi at du prøver en ny spilleautomat og en som faktisk har raskt blitt populær. Og da forstår du kanskje at vi snakker om I, Zombie.

I denne spilleautomaten vil du kunne se en zombie på hjulene, og to personer som er klar for kamp. Det ene er av en gammel mann som det ser ut til at kan kung-fu, og det andre er av en dame som man ikke burde yppe med, i og med at det ser ut som hun kan sloss ganske bra med to dolker. Spilleautomaten har også et symbol av en bjelle. De vi nå har nevnt er symbolene som utbetaler mest. Det er også symboler som utbetaler mindre og disse er A, K, Q, J, 10 og 9, men det er ganske vanlig.

Spilleautomaten har faktisk enda en zombie du vil kunne se på hjulene. Dette er wild-symbolet og det kan erstatte alle de andre nevnt over slik at det kan fullføre kombinasjoner som gir en gevinst. I, Zombie har også et scatter-symbol som aktiverer free spins bonusen. Free spins bonusen vil gi deg en mengde gratisspinn, som vil si at du ikke trenger å bruke penger for de. Free spins bonuser er kjent for å utbetale ganske gode summer med penger, så hvis tre eller flere av disse symbolene dukker opp likt, så har du en veldig god grunn for å juble.

Vi anbefaler at du prøver å gamble:Article 2 på denne spilleautomaten fra Real Time Gaming.